MANİSA / KIRKAĞAÇ - Bakır Atatürk- Hilmi Bakırlı Ortaokulu

Mrt

Sınava başvuru yapacak 8.sınıf öğrencilerimizin başvuru tarihine dikkat etmeleri rica olunur.

Ara

Cumhuriyet'in Işığında Yüzyıl sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Sergimize katılan Kırkağaç Kaymakamı Sayın Zafer Oktay'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem Yalçınkaya'ya, Bakır Mahalle Muhtarı Sayın Sait Inan'a, okul müdürlerine ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı kutladık.

Kas

Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85.yılında saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılını coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize, katılan misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

7-22 Ekim Kod Haftası etkinlikleri kapsamında biz de kodlama yapıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılına irhafen Cumhuriyetimizin 100.yılı temalı etkinliklerle Codeweek 2023 Kod Haftasında kendi spor oyunumuzu kodlayacağız.

Etkinlik Kodumuz: cw23-Ffj8r

Ekm

26.10.2023 tarihinde Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Toplantı okul yemekhanesinde saat 14.30 da olacaktır. Bütün velilerimiz davetlidir. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Ekm

Kırkağaç İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Güvenli Gıda Semineri verildi.

Ekm

İzmir TEKNOFEST gezimisi gerçekleştirdik.